Gezinshuis Traverse GezinIntact
Tekening van een van onze kinderen

Wij als ouders


Uiteraard willen we als ouders een fijn gezin en alle goeds voor onze kinderen. Maar soms loopt het anders. Soms gaan de dingen niet zoals we willen of gehoopt hadden. Door problemen in de relatie, financieel, eigen grenzen,......
Dan is het fijn om ondersteuning te krijgen. Van mensen die ook ouders zijn. Die ervaring hebben met de uitdagingen die met het opgroeien en opvoeden van kinderen kunnen optreden. Fijn als die ondersteuning wordt geboden als er nog een weg terug is, als je het nog in je eigen hand kunt houden.
Meer over ons aanbod vind je op GezinIntact.


Wij staan naast je, niet boven je.
Wij kijken naar jou, naar wie jij bent en wat jij wilt. En we kijken naar je draagkracht en draaglast en bieden ondersteuning om je indien nodig te ontlasten. Zodat je het vol kunt houden en aan jezelf en de situatie kunt werken.

Hierbij maakt het wel erg veel uit of je zelf kunt besluiten om ondersteuning te vragen bij het opgroeien en opvoeden van je kind of dat je ertoe wordt gedwongen.
In het eerste geval doe je dit vanuit vrijheid, vanuit het belang van je kind, van je gezin.
In het tweede geval is er vaak sprake van boosheid, woede zelfs, verzet, gevecht........ En daar is alles van voor te stellen.
Het is dan ook erg frustrerend als je niet zelf je leven en dat van je kind kunt bepalen, maar dat dit voor je wordt gedaan.

Belangrijk om te weten is dat in Gezinshuis Traverse niet alleen de kinderen welkom zijn, maar ook hun ouder(s). We geven dit vorm door de ouder(s) de mogelijkheid te bieden om – uiteraard in onderlinge afstemming - deel te nemen aan het leven in het gezinshuis (eten, spelen, uitjes, bezoek school).
We zien hiervan vaak hele positieve effecten voor zowel de ouder(s), het kind als hun onderlinge relatie.

Houden we het samen in evenwicht?
CONTACT
Gezinshuis Traverse
Traverse 111
5361 TC Grave
06-55822281
info@gezinshuistraverse.nl
GEINTERESSEERD?
stuur ons een berichtje
MAIL ONS
Met je eigen emailpakket
met deze link

© 2018-2023 Gezinshuis Traverse