Gezinshuis Traverse GezinIntact
Tekening van een van onze kinderen

Een gebrek aan sociale contacten kan iedereen overkomen. Je staat er vaak niet bij stil, maar achter veel deuren van jouw eigen straat woont iemand die eenzaamheid ervaart.

OpenHuis

Wij bieden een ochtend in de week een 'OpenHuis' aan mensen uit de omgeving van het gezinshuis. Er wordt koffie of thee gedronken, soms heeft er iemand iets bij zich wat zelf gebakken is, of gewoon een pakje lekkere koekjes.

Voor wie

Vind je het fijn om meer anderen te leren kennen en zowel letterlijk als figuurlijk (weer) in beweging te komen: voel je welkom!

Wanneer

Standaard is er elke donderdagochtend open huis van 10:00 tot 12:00 uur. Tijdens feestdagen of vakantieperiodes kan dit weleens afwijken, maar dat wordt altijd op tijd gecommuniceerd, zodat je nooit voor niets komt.

Waar

De plek is, totdat het aantal mensen te groot wordt voor deze ruimte, het Gezinshuis Traverse.
Adres: Traverse 111, 5361 TC Grave

De donderdagochtenden bieden een fijn moment om met anderen in contact te komen. Het is altijd ontspannen en er wordt vaak veel gelachen. Ik heb daar het gevoel dat ik weer meetel. Ik voel me er gehoord en gezien” - deelnemer OpenHuis.

Ontspanning, gezelligheid, aandacht voor elkaar en inzichten opdoen én tegelijkertijd goed voor jezelf zorgen zijn hierbij de belangrijkste speerpunten.

Kosten

Voor de koffie en thee wordt een bescheiden bedrag van een euro gevraagd, puur om uit de - geringe - kosten te zijn.

1 op de 3 mensen voelt zich regelmatig eenzaam en 1 op de 10 zelfs ernstig

Mensen hebben elkaar nodig!
CONTACT
Gezinshuis Traverse
Traverse 111
5361 TC Grave
06-55822281
info@gezinshuistraverse.nl
GEINTERESSEERD?
stuur ons een berichtje
MAIL ONS
Met je eigen emailpakket
met deze link

© 2018-2023 Gezinshuis Traverse